Få gode tilbud på fiberbredbånd

Sammenlign tilbud på fibernett og velg det beste

Vil du ha det raskeste bredbåndet på markedet?

Fiberbredbånd tilbyr de raskeste hastighetene blant de kabelbaserte internettløsningene. Ved å fylle ut skjemaet kan du få informasjon og spesialtilbud på fibernett fra flere leverandører.

check icon
Raskt og enkelt

Vi finner sammenlignbare tilbud for deg

check icon
Få gode tilbud

Leverandørene vil gi deg sine beste tilbud

check icon
Gratis og uforpliktende

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende å bruke

Hva er fibernett?

Når man får levert bredbånd ved hjelp av en fiberkabel, får man den raskeste formen for kablet høyhastighetsinternett hjem til seg. Grunnen til at fiberbredbånd er så mye raskere enn for eksempel det gamle kobbernettet, er fordi informasjonen blir sendt gjennom kabelen ved hjelp av lys. Tidligere ble informasjonen sendt gjennom lyd – og som kjent er lys langt raskere enn lyd.

Få tilbud på fiber

Mens «gammel» ADSL-teknologi kunne levere hastigheter opp til 60 Mbit/s, kan moderne fibernett komme helt opp i 500 Mbit/s ved optimale forhold. Med andre ord er fibernettet nesten ti ganger så raskt som kobbernettet.

Sjekk om du kan få fiber

For å få fiberbredbånd inn i boligen din, er du avhengig av at fibernettet er bygget ut til adressen din. Dette skal som regel ikke være noe problem i de store byene, men dersom du bor i utkantstrøk kan det være lurt å sjekke opp om du er dekket av fibernettet.

Fyll ut skjemaet og få tilbud!

Du har imidlertid ingenting å tape på å benytte deg av Bredbånd.no for å få gode tilbud på fiberbredbånd. Dersom det skulle vise seg at du ikke kan få dette, får ikke det andre konsekvenser enn at du får tilbud på annen teknologi i stedet.

Velg tilbudet som passer deg best

Ved å sammenligne tilbudene du får gjennom å benytte deg av Bredbånd.no, kan du være trygg på at du sitter igjen med en svært god internettavtale. Grunnen til det er at bredbåndsleverandørene er klar over at de er i knallhard konkurranse med andre om å få akkurat deg som kunde. Det sørger for at de vil strekke seg langt for å gi det beste tilbudet.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden, og vente på at selskapene tar kontakt med sine tilbud. Etter det kan du i ro og mak bestemme deg for det tilbudet som passer deg og dine behov best.

Gratis og uforpliktende

Du trenger ikke bekymre deg for noen ubehagelige overraskelser når du bruker Bredbånd.no. Det er helt gratis å bruke tjenesten vår, og du står helt fritt til å velge hvilket som helst tilbud. Skulle ingen av tilbudene være gode nok, kan du naturligvis takke nei til alle.

Fyll ut skjemaet

Lokale leverandører

Etter at du har fylt ut skjemaet vil du bli kontaktet direkte av flere bredbåndsleverandører som vil gi deg sitt beste tilbud.

Vi sørger dessuten for at du kun blir kontaktet av lokale leverandører som kan levere fiberbredbånd til din adresse.

Få flere tilbud nå!

Raskt og enkelt

Ved å fylle ut skjemaet mottar du raskt relevante tilbud på fibernett.

Gjør letejobben effektiv og få flere tilbud fra ett enkelt skjema.

Gi meg tilbud nå!

Velg det beste tilbudet

Du kan enkelt sammenligne tilbudene og vurdere hvilket tilbud som passer deg best.

Det er gratis og uforpliktende å motta tilbud gjennom Bredbånd.no. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene kan du derfor helt enkelt takke nei.

Få uforpliktende tilbud nå!

Illustrert ikon av en klokke.

Spar tid

Du behøver ikke sløse bort tid på å finne tilbud selv. La leverandørene komme til deg.

Illustrert ikon av en lommebok.

Spar penger

Leverandørene vet at de er i konkurranse og gir deg derfor et ekstra godt tilbud.

Illustrert ikon av en smilende person.

Det er gratis

Dine tilbud er 100 % uforpliktende. Det er helt opp til deg om du vil benytte deg av dem.

Få billigere bredbånd nå!