Teamet bak: Bredbånd.no jobber hver dag for å gi deg den beste bredbåndsavtalen.

Om Bredbånd.no

Vi gjør det enkelt å finne det beste og billigste bredbåndet for over 70.000 nordmenn hvert år.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Bredbånd.no? | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Bredbånd.no jobber hardt for å utvikle markedets beste anbuds- og sammenligningstjeneste for bredbånd.

Forbrukeren er viktigst for oss – og det gjenspeiles i tjenestene vi tilbyr, samt hvilke partnere vi samarbeider med.

Det skal alltid være enkelt, gratis og uforpliktende for forbrukere å benytte seg av tjenesten vår.

Målet er at du får tilstrekkelig informasjon for å kunne ta den rette beslutningen for deg. Ikke bare gjør vi det enkelt for deg å sammenligne tilbud og leverandører opp mot hverandre, vi tilbyr også nyttige og informative artikler om bredbånd.

Hvordan fungerer Bredbånd.no?

For å finne en ny bredbåndsleverandør må man vanligvis først bruke tid på å identifisere hvilke selskap som kan levere bredbånd på din adresse, før man så kontakter de aktuelle leverandørene.

Tjenesten vår lar deg i stedet motta tilbud fra aktuelle leverandører ved at du benytter deg av skjemaet vårt. Da sparer du både tid og penger, på en rask og enkel måte.

Når du har fylt ut skjemaet, blir du kontaktet av flere leverandører som gir deg sine aller beste tilbud. Slik kan du enkelt sammenligne hastighet og pris på de ulike alternativene som er tilgjengelige i området ditt. Deretter kan du i ro og mak velge det tilbudet du liker best, eller ingen i det hele tatt.

Du kan også bruke kalkulatoren vår for sammenligning av mobilt bredbånd hvis du vil bytte abonnement selv, og har bestemt deg for mobilt bredbånd framfor andre bredbåndsalternativer.

Er du usikker på hvilke bredbåndsløsninger som finnes, kan du gjerne lære mer gjennom artiklene våre. Her vil du blant annet finne utdypende informasjon om ulike bredbåndstyper, 5G, tips til hvordan du får stabilt internett og hjelp til hva du skal gjøre når du har internettproblemer. Se alle artikler her.

Hvem er vi?

Bredbånd.no er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Nettbureau har over ti års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett. Blant annet driver vi flere markedsledende tjenester innenfor en rekke ulike områder, som Eiendomsmegler.no, Strøm.no og Boligalarmer.no

Du kan lese mer om oss og vår historie på Nettbureaus hjemmeside.

bilde av Anders Øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante bredbåndsleverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på bredbånd.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet.

Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundesupport

Det er forbrukerne vi har skapt tjenesten for. Derfor er tilbakemelding fra dere uvurderlig informasjon for oss.

Vi har laget en oversikt med svar på de spørsmålene vi oftest får inn til oss. Sjekk ut den først. Hvis du fremdeles har spørsmål eller kommentarer til tjenesten vår, blir vi glade for en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi svarer raskt!

For bredbåndsleverandører

Representerer du en leverandør som ønsker å få gode leads fra potensielle bredbåndskunder via anbudstjenesten vår?

Vi videreformidler utelukkende henvendelser fra kunder som ønsker bredbånd i nedslagsfeltet deres. Det eneste dere må gjøre er å levere et tilbud kunden ikke kan takke nei til.

For å høre mer om mulighetene, send en e-post til vår salgsansvarlige, Sindre Øverås, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For presse

Vi er alltid åpne for pressehenvendelser, enten disse gjelder Bredbånd.no spesielt, eller bredbåndsmarkedet generelt.

Ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé for et samarbeid med Bredbånd.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om prosjektet er liv laga.