Helt gratis!
Enkelt
Uforpliktende
Tjenesten er helt gratis!
TEAMET bak Bredbånd.no jobber hver dag for å kunne gi deg den beste bredbåndsavtalen. Her representert ved Gulbrand og Anders.

Tjenesten for deg som vil ha billig bredbånd

Bredbånd.no er en tjeneste som hjelper deg å finne beste bredbånd i ditt område.

Kundeløfte

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for bredbånd. Vi ønsker at du skal få nok informasjon til å kunne ta rett beslutning for deg. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av våre samarbeidspartnere som gir deg sine beste tilbud. Slik kan du enkelt sammenligne hastighet og pris.

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

For oss er du som forbruker viktigst, og dette gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr og partnerne vi samarbeider med. Bredbånd.no jobber for å sette deg i kontakt med firmaer som kan levere bredbånd med god hastighet til en konkurransedyktig pris.

Slik fungerer det

Bredbånd.no er helt gratis og hjelper deg til å finne rett produkt for dine behov til konkurransedyktige priser. I stedet for å måtte bruke tid på å kontakte leverandørene selv, kan du enkelt motta tilbud fra flere, og du sparer tid og penger.

Fyll ut skjemaet, så får du tilbud fra selskaper som kan levere bredbånd på din adresse. Det er gratis, og du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en god pris på bredbånd.

Prøv selv!

Bruk skjemaet på forsiden for å innhente uforpliktende tilbud på bredbånd.

Kontaktinfo

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bredbånd.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.