Teamet bak: Bredbånd.no jobber hver dag for å gi deg den beste bredbåndsavtalen.

For deg som vil ha billig bredbånd

Bredbånd.no hjelper deg med å finne beste bredbånd i ditt område.

Vi utvikler markedets beste anbudstjeneste for bredbånd. Vårt mål er at du får nok informasjon, slik at du kan ta den rette beslutningen for din situasjon.

Fyller du ut skjemaet hos oss, blir du kontaktet av våre dyktige samarbeidspartnere som gir deg sine aller beste tilbud. Slik kan du enkelt sammenligne hastighet og pris på de ulike bredbåndsalternativene i området ditt.

Kundeløfte

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

For oss er du som forbruker viktigst. Dette gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr, samt partnerne vi samarbeider med.

Bredbånd.no jobber for å sette deg i kontakt med firmaer som kan levere bredbånd med god hastighet til en konkurransedyktig pris, i ditt område.

Slik fungerer det

I stedet for å måtte bruke tid på å kontakte leverandørene selv, kan du enkelt motta tilbud fra flere aktuelle leverandører ved å benytte deg av kontaktskjemaet på Bredbånd.no. Slik sparer du både tid og penger, på en rask og enkel måte.

Fyll ut skjemaet, så får du tilbud fra selskaper som kan levere bredbånd på din adresse. Det er gratis, og du velger selv om du takker ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en god pris på bredbånd!

Hvem står bak?

Bredbånd.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA). Vi har over ti års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester.

Blant annet driver vi flere markedsledende sammenligningstjenester innenfor en rekke ulike områder, som Eiendomsmegler.no, Strøm.no og Boligalarmer.no. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på Nettbureaus hjemmeside.

Kontaktinfo

Har du spørsmål eller kommentarer kan du nå oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tåler ikke e-postleverandøren din bokstaven «å», kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Begge e-postene kommer fram til noen som kan hjelpe deg.

Om dine data

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante bredbåndsleverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på bredbånd.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post fra oss i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.