Altibox internett

Altibox er et nasjonalt selskap som leverer tjenester innen telekommunikasjon. Det er Norges nest største selskap innen bredbånd.

Altibox logo

Altibox leverer tjenester i samarbeid med over tretti partnere på tvers av landet, og i Danmark. Selskapet var Norges første leverandør av fibernett til privatkunder, og er fortsatt klart ledende på fiberbredbånd. I 2018 passerte selskapet over en halv million oppkoblede kunder.

Det er særlig Altibox sitt partnerprogram som har bidratt til at selskapet har kunnet bygge ut fibertjenester over hele Norge. Programmet innebærer at Altibox utvikler, leverer og forvalter produkter og tjenester fram til kunden, mens partnerne planlegger, bygger ut og vedlikeholder det lokale fibernettet.

De siste ti årene har selskapet hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen Digital-TV og bredbånd, ifølge EPSI Norge.

Altibox er et datterselskap i Lyse-konsernet, som har røtter tilbake til 1947, da selskapet Lyse Kraft DA ble etablert for å bygge ut vannkraft i Lysebotn. I dag driver konsernet med energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Det eies av 16 kommuner i Sør-Rogaland, og har hovedkontor i Stavanger.

Fram til 2009 gikk Altibox under navnet Lyse Tele AS.

Se en oversikt over bredbåndsleverandører i Norge her.


Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 984 586 612
Adresse: Breiflåtveien 18, 4017 Stavanger
Telefon: 51 90 80 00
Nettside: https://altibox.no

Allerede kunde hos Altibox? Kontakt kundeservice.