Få gode tilbud på mobilt bredbånd

Få tilbud på mobilt bredbånd fra flere leverandører – velg raskeste og billigste løsning.

Sammenlign tilbud fra flere aktører

check icon
Raskt og enkelt

Vi finner sammenlignbare tilbud for deg

check icon
Få gode tilbud

Leverandørene vil gi deg sine beste tilbud

check icon
Gratis og uforpliktende

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende å bruke

Et alternativ for deg som er på farta

Mobilt bredbånd skiller seg fra tradisjonelt bredbånd og trådløst hjemmebredbånd ved at du får en bærbar ruter som du kan ta deg med rundt omkring. Det gir deg fleksibilitet til å ta med deg internett med høy hastighet overalt – så lenge det er 4G- eller 5G-dekning der du befinner deg.

Få tilbud nå

Med mobilt bredbånd betaler du i utgangspunktet for dataen du har inkludert per måned i abonnementet ditt. Mange operatører tillater deg imidlertid å bruke data utover kvoten du har inkludert i måneden, men da med en svært begrenset hastighet. Det er også mulig å kjøpe ekstra datapakker med full hastighet dersom du har behov for dét.

Gratis og uforpliktende

Å bruke Bredbånd for å hente inn tilbud på mobilt bredbånd er både gratis og uforpliktende. Med andre ord kan du sammenligne tilbudene i ro og mak uten noen forpliktelser om å takke ja.

Ettersom det er gratis å be om tilbud, risikerer du ikke noe annet enn å få konkurransedyktige tilbud på mobilt bredbånd tilpasset dine behov.

Slik fungerer det

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden, så vil du innen kort tid motta informasjon og tilbud fra leverandører som tilbyr mobilt bredbånd der du bor.

Ikke gå glipp av de beste tilbudene bare fordi du ikke visste de fantes.

Fyll ut skjemaet